Resultaat 1–12 van de 38 resultaten wordt getoond

1. Vegetarische snacks zijn geschikt voor

Vegetarische snacks groeien elk jaar meer aan populariteit. En dat is niet vreemd. Steeds meer producenten maken gebruik van nieuwe innovaties om smaakvolle varianten van vegetarische hapjes te maken. Het wordt dan ook steeds normaler dat je op verjaardagsfeestjes vegetarische hapjes geserveerd krijgt. Organiseer je zelf een feestje binnenkort? Of ben je op zoek naar passende vegetarische hapjes voor een oud en nieuw feestje? Hier ben je aan het juiste adres. Tip: tegenwoordig zijn er ook vegetarische snacks om de nachtelijke honger te stillen.

1.1 Zijn vegetarische snacks gezond?

Door de grote verscheidenheid aan soorten vegetarische hapjes valt dit niet zo te stellen. Ja je kan kiezen voor heel gezonde en laag in calorie zijnde vegetarische snacks. Maar er is ook volop aanbod van ongezonde varianten hapjes van vegetarische hapjes. En dat is maar goed ook want waar het om draait in het leven is het vinden van de juiste balans. En met vegetarische snacks is dat zeker niet anders. Bij alle productbeschrijvingen zijn gedetailleerd de ingrediënten en beschrijvingen van de producten beschreven. Zo kan jij een weloverwogen beslissingen maken ten aanzien van jouw volgende vegetarische snack.

2. Goedkoopste vegetarische snacks

Je gaat een feestje geven, en daarom ben je op zoek naar voordelige vegetarische hapjes. We geven je groot gelijk want waarom zou je niet genieten van heerlijke vegetarische hapjes en tegelijk zo min mogelijk te betalen? Prijzen variëren van € 1,49 voor de AH vegetarische balletjes tot € 3,59 voor de Quorn vegan nuggets. Daarnaast is er volop keuze in vegetarische hapjes in de prijsrange van €1,49 tot €2,49. Dit zijn voornamelijk de huismerken van de verschillende supermarkten. De meest verrassende variant van in de categorie vegetarische snacks in volgens ons de Vivera Kroketburger, erg voordelig en zo lekker!

2.1 Top 5 lekkerste vegetarische snacks

Party time! Jij wilt weten welke vegetarische hapjes het allerlekkerste zijn. Nou dan ben je precies aan het goede adres. Check hier de top 5:

Top 1: Quorn Vegan Nuggets

De nummer 1 vegetarische snacks is de Quorn Vegan Nuggets. Dit komt door de verrassende werking van de quorn, mega krokant en heeft een super smaakvolle bite. Fingerlicking good!

Top 2: Valess Nuggets

Nuggets mogen nooit ontbreken bij een plateau vegetarische hapjes. Valles nuggets hebben een heerlijke structuur en zijn super krokant.

Top 3: De Vegetarische Slager Bitterballen

Wat is nou een feestje zonder bitterballen. Je bent een hollander of je bent het niet. Deze variant is echt super lekker. De krokante kortst in combinatie met de heerlijk smeuïge ragout precies zoals een bitterbal zou moeten smaken. Terecht de nummer 3 van de vegetarische hapjes.

Top 4: AH Zoete Ribs

De nummer 4 van de de vegetarische hapjes zijn de AH Zoete Ribs. Deze ribbetjes zijn om je vingers bij af te likken. De bite in combinatie met de licht zoete ribs is hemels. Ben je Vegan? dan is deze vegetarische snacks ook voor jou.

Top 5: AH Tenders

Tenders zijn verrassend lekker. Even grillen en de krokante korst komt perfect tot zijn recht. Deze heerlijke vleesvervanger is terecht de nummer 5 van de vegetarische hapjes.