Toont alle 5 resultaten

Beyond Meat is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van plantaardig vlees dat net zo smaakt en aanvoelt als dierlijk vlees. Het bedrijf werd opgericht in 2009 en heeft sindsdien een aantal populaire producten op de markt gebracht, waaronder burgers, gehakt en worstjes gemaakt van peulvruchten, erwten en andere plantaardige ingrediënten.

Beyond Meat is opgericht met het doel om een duurzamere manier van vleesconsumptie te bieden. Het bedrijf beweert dat het productieproces van plantaardig vlees minder land, water en energie verbruikt dan het fokken van vee voor vlees, wat kan bijdragen aan een lagere ecologische voetafdruk. Bovendien bevatten Beyond Meat-producten geen dierlijke ingrediënten en zijn ze daarom geschikt voor mensen die vegetarisch of veganistisch willen eten.

Beyond Meat-producten zijn rijk aan proteïnen en bevatten ook vezels, ijzer en andere voedingsstoffen. Ze zijn ook vrij van cholesterol en transvetten, wat kan bijdragen aan een gezonde levensstijl. Het bedrijf heeft ook een aantal producten ontwikkeld die specifiek gericht zijn op sporters, zoals een proteïnereep gemaakt van erwteneiwit.

Het bedrijf blijft ook innoveren en nieuwe producten lanceren om aan de behoeften van consumenten te voldoen. Als je op zoek bent naar een duurzame en gezonde manier om plantaardig vlees te eten, is Beyond Meat wellicht een goede optie om te overwegen.