Skip to main content
Snelle navigatie door het artikel verberg

De vegetarische slager : Nieuw kookboek

Het nieuw kookboek van de vegetarische slager is nu al niet meer aan te slepen. We zijn onszelf steeds beter bewust van de ecologische gevolgen en kiezen daarom ook steeds massaler voor vleesvervangers. Het is ook een boek wat aan te raden is voor de mensen die nog overwegen om te kiezen voor vleesvervangers. Er zijn meer als honderd smaakvolle recepten in te vinden. In slechts 10 jaar tijd heeft de vegetarische slager bereikt dat zij dit boek in 45 landen kunnen verkopen.

Vleesch

‘Ik vind vlees zo lekker dat ik het vegetarisch maakte,’ zegt oprichter van De Vegetarische Slager Jaap Korteweg. Een decennium geleden maakte het publiek in een nostalgisch slagerijtje op het Haagse Spui kennis met de eerste plantaardige vleeschproducten van deze slager, en inmiddels zijn de...
€25,00

Het boek leert je hoe je op een plantaardige manier kunt gaan koken. Veel mensen hebben namelijk geen benul van de heerlijke variaties die er mogelijk zijn op dit gebied. Het is namelijk niet zo moeilijk om vlees te vervangen. Voor slechts €25,- kun je al beginnen met dit boek.

Wat kan je verwachten van dit boek?

In het nieuw kookboek van de vegetarische slager vind je meer als 100 recepten. Het is de manier voor mensen die nog niet veel weten over plantaardig en vegetarisch eten om deze stap te gaan wagen. Door de aantrekkelijke prijs wordt het voor steeds meer mensen toegankelijk om dit te gaan doen. Daarnaast kunnen er ook heerlijke gerechten gemaakt worden met vleesvervangers. Het assortiment in de soorten is alleen maar meer aan het toenemen. Ook kun je vegetarisch snacken met bijvoorbeeld een worstenbroodje of saucijzenbroodjes. Sinds de oprichting in 1997 zijn er al grote stappen gemaakt en kiezen steeds meer mensen voor het eten van vleesvervangers.

Een week mét vleesch

Receptenboekje, uitgegeven ter gelegenheid van de Nationale week zonder vlees, van 8-14 maart 2021.
€13,90

Waarom kies je voor het nieuw kookboek van de vegetarische slager?

Voor de mensen die al vegetarisch eten biedt het nieuw kookboek van de vegetarische slager een mooie aanvulling op de recepten die ze al hebben. Met meer als 100 recepten zitten er altijd wel meerdere tussen die je nog niet geprobeerd had. Ook voor de beginners is het een aanrader!

Hit enter to search or ESC to close